Koe se aito merellinen Salo ja kaunis saaristo!

Upea saaristo kutsuu nautinnolliseen risteilyyn. Näe ja koe merellinen tunnelma hyvässä seurassa.

Koe elämyksellinen risteily saaristomaisemissa

Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta? M/S Sabrinan ammattitaitoinen miehistö kutsuu teidät nautinnolliselle tilausristeilylle nauttimaan kauniista saaristosta. Oli sitten kyseessä työporukka tai ystäväseurue, 12 hengen aluksemme tarjoilee elämyksellisen ja seurueen toiveiden mukaan räätälöidyn matkan Särkisalon ja sen lähialueiden vesille.

Lähtösatama toiveidesi mukaan

Tilaa kätevästi M/S Sabrina haluamaasi vierassatamaan Särkisalon ja sen lähialueella. Alueen monipuolinen vierassatamatarjonta mahdollistaa kätevät lähdöt juuri haluamastanne paikasta. Noudamme seurueenne sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja elämyksellinen risteily voi alkaa. Risteilyreitti räätälöidään aina toiveidesi pohjalta.

Catering -palvelu kruunaa tilausristeilyn

Exclusiivinen matkakokemus täydentyy kauden sesonkiin pohjautuvalla catering -palvelulla. Kysy tarjoilu vaihtoehdoistamme ja voimme yhdessä suunnitella teidän risteilyyn sopivat tarjoilut.

Turvallista matkaa toivottaa M/S Sabrinan ammattitaitoinen henkilöstö

M/S Sabrinan henkilöstöltä löytyy vuosikymmenien kokemus merellä liikkumisesta. Matkavauhti on rauhallinen ja turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Voitte rauhassa nauttia matkastanne.

Tiedustelut

Ota yhteyttä verkkolomakkeella

Voit ottaa yhteyttä tai tiedustella palveluista oheisella verkkolomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.