Juhlat ja yritystilaisuudet luonnonkauniissa Särkisalossa

Nauti juhlista ja yritystilaisuuksista! Me hoidamme ammattitaidolla maistuvat tarjoilut ja järjestelyt tilaisuuden luonteen mukaan.

Idyllinen juhlatila – järjestä perhejuhlat Särkisalossa

Krailan perinteikkään tilan päärakennuksessa voit järjestää perhejuhlat, ristiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset, häät ja muistotilaisuudet. 1870-luvulla rakennetun päärakennuksen salit tarjoavat upeat puitteet 30–40 hengen perhejuhliin. Rakennuksen juhlasalien tunnelma on lämmin ja kutsuva. Saamme loihdittua juhlistasi juuri sinun näköiset.

Elämykselliset kokoustilat ja yritystilaisuudet

Kaipaatko irtiottoa yrityksesi arkeen. Krailan juhlasalit toimivat yrityksesi kokousten, virkistys- ja yritystilaisuuksien järjestämispaikkana. Luonnon ympäröimä, rauhallinen maisema sekä idyllinen, historiaa huokuva tunnelma saa uudet ajatukset virtaamaan ja henkilöstön virkistäytymään.

Maukasta ruokaa ja upeita tarjoiluja

Valmistamme maukasta ruokaa ja näyttäviä juhlatarjoiluja Krailan tilan omassa keittiössä. Tuoreet raaka-aineet, sesongin herkut ja paikallisuus ovat meille tärkeitä. Voit rauhassa keskittyä juhla- tai kokoustunnelmaan sillä välin kun Krailan tilan ammattitaitoinen henkilöstö hoitaa kattaukset ja tarjoilut puolestasi.

Koristelut ja kukat juhliisi

Tarvitsetko juhliesi teemaan sopivat koristelut ja kukat? Räätälöimme juhlasi tai tilaisuutesi teeman mukaiset koristeet ja leikkokukat tilan somisteiksi. Upeilla kukilla saadaan juhlan luonne ja tunnelma esiin. Tiedustele meiltä erilaisia toteutusmahdollisuuksia!

Tiedustelut ja varaukset