Varaa maasto koirankoulutukseen ja harrasta yhdessä koirasi kanssa

Oman koiran koulutus on palkitsevaa. Krailan tilalta löydät upeat harjoitusmaastot, joissa sekä koirasi, että sinä viihdytte.

Monipuoliset maastot koiran kouluttamiseen

Kaipaatko koirasi kouluttamiseen vaihtelevaa metsämaastoa? Krailan tilan helppokulkuiset maastot ja rauhallinen ympäristö kutsuu sinut koirien omatoimiseen kouluttamiseen. Varttuneet ja nuoret metsät sekä avosuoalueet tarjoavat kiehtovat puitteet erilaisiin koiran koulutustarpeisiin. Meiltä löytyy myös maastoja vesityöharjoitteluun.

Kolme koirankoulutusaluetta ja 150 hehtaaria turvallista maastoa

Voit valita omatoimiseen treenaamiseen kolmesta eri aluekokonaisuudesta mieleisesi. Kukin  treenimaasto on kooltaan n.55 hehtaaria. Isoja maanteitä ei ole lähistöllä, joten koirien juoksuttaminen on turvallista.   Alueen varausvahvistuksen yhteydessä saat tarkat ajo-ohjeet kohteeseen sekä alueen kartan tutustumista varten. Paikanpäältä saat tarkemman laminoidun maastokartan alueesta. Alueelta löytyy nuotiopaikka polttopuineen.

Treenilinnut

HUOM! KAUDELLE 24-25 EI FASAANEJA SAATAVILLA!

Kun varaat koulutusmaaston haluamallesi ajankohdalle, voit samalla ostaa haluamasi määrän fasaaneja treenilinnuiksi. Linnut tulevat välitysmyyntinä läheiseltä tarhalta. Toimitamme linnut kuljetuslaatikoissa valmiiksi kokoontumispaikalle.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluina tarjoamme lintujen maastoon viennin sekä tarvittaessa järjestämme myös oppaan/ampujan kaveriksi metsään. Valitse haluamasi lisäpalvelut varauksen yhteydessä.

Tiedustelut ja varaukset